Now reading
Dieta călugărilor japonezi: Slăbești 10 kg în 10 zile

Necco.ro

Dieta călugărilor japonezi: Slăbești 10 kg în 10 zile

Dieta călugărilor japonezi devine din ce în ce mai populară în lume, pentru că dă rezultate excelente și este foarte ușor de urmat. Iar când te gândești că după 10 zile vei pierde 10 kilograme, motivația este la cote maxime.

Dieta călugărilor japonezi: Ce trebuie să știi

Este bine pentru tine să ții această dietă doar o dată la șase luni, pentru o perioadă de zece zile, iar rezultatele se vor vedeaȘ până la 10 kilograme mai puțin în greutate. Această dietă reprezintă cea mai bună formă de detoxifiere a organismului. În timpul curei nu ai voie să consumi decât un singur preparat: orezul în cantități cât mai mari.

Dieta călugărilor japonezi: Mănâncă oricât dorești

Poți mânca orez ori de câte ori îți este foame, în ce cantități vrei. Ceea ce este foarte important e să mănânci încet și să mesteci fiecare gură de orez de 20 de ori înainte de a înghiți. Pentru a evita situația în care te plictisești de același aliment, zi de zi, poți să adaugi și salate de legume proaspete, preparate cu ulei de măsline și cu suc de lămâie. Sucul de lămâie cu apă este recomandat și ca supliment, precum și ceaiul neîndulcit – mai ales cel verde. De altfel, nu uita să bei minimum 2 litri de apă pe zi.

Zahărul, fructele și toate celelalte băuturi sau alte alimente sunt excluse, și, dacă nu trișezi în aceste zece zile, după această perioadă s-ar putea să fii mai ușoară cu 10 kg.

Dieta călugărilor japonezi: Rețeta

Ingrediente:
– 1 lingură de unt
– 1 lingură ulei de măsline
– 4 căței de usturoi, feliați
– 3-4 castraveți murați
– 1 cană de orez nefiert
– pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare:
– Într-o tigaie combină untul și uleiul de măsline, la foc mediu, și, după ce untul s-a topit, adaugă usturoiul.
– Lasă-l să se prăjească aproximativ un minut. Apoi, adaugă orezul și 3 căni de apă și lasă să fiarbă până când orezul devine ușor lipicios.
– Amestecă cu grijă, de câte ori este nevoie, cu o lingură de lemn, pentru a împiedica lipirea orezului de fundul vasului de gătit.
-După ce s-a făcut, îl scoți într-un bol și îl amesteci cu pătrunjel.
– Poți adăuga castraveții murați fie în orez, fie îi pui într-un vas separat.

admin